B.N. Tagservice

Læs mere om B.N. Tagservice - alt i tømer- og snedkerarbejde i Storkøbenhavn

Vi bliver løbende efteruddannet og holder os opdateret på de nyeste regler!

Vi er medlem af Byg Garanti - dækker op til 150.000 kr. ved fejl og mangler

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til fornuftige priser!

Profil af B.N. Tagservice ApS

​B.N. Tagservice har mere end 20 års erfaring i branchen, og er selvfølgelig medlem af Byg Garanti. Så er du sikret op til 150.000 kr. ved fejl og mangler. 

Og vi udfører altid kvalitetsarbeje til fornuftige priser. 

Vi tilbyder tagrenovering & tagdækning af alle slags tage og vores tagdækker har fokus på kvalitet hele vejen igennem. Både i dialogen med kunderne, under materialevalget i det arbejde, som vores dygtige tagdækker udfører, og med vores 20 års erfaring. 

Hos os får du prisgaranti! Vi giver altid en fast tilbudspris på tagdækning.Det betyder, at du ikke vil blive pålagt yderligere omkostninger på din tagdækning andet end den aftalte tilbudspris.

​Kontakt os i dag for et tilbud på tag- eller tømrerarbejde

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende tagdækning skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 36 41 66 69 eller bruge vores kontaktformular på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tagkonstruktioner

Vi er specialister i tagservice, og vi benytter os bl.a. af en ny og mere effektiv form for opretning af skæve tagflader.​ 

Læs mere ❯

Vinduer og døre

Vi leverer og monterer døre og vinduer fra Danmarks førende fabrikanter. Vi hjælper ligeledes med råd og vejledning ifm. med valg af disse.

Læs mere ❯

Tagarbejde i Hvidovre Rødovre og resten af Storkøbenhavn

Tagarbejde

Vi giver gerne råd og vejledning, når det drejer sig om tagservice, såsom renovering, eller nye tage. Ønsker du en fagmands ekspertice, er det os du skal kontakte.​ 

Læs mere ❯