Alt i tømrer- og snedkerarbejde i Roskilde og omegn

Giv os et kald i dag for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave

Alt i tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn​

B. N. Tagservice har løst mange forskellige tømreropgaver på sjælland. Vi sætter en ære i det gode håndværk, som vi har øvet os på i mere end 20 år. Du er desuden dækket af Byg Garanti, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med det udførte arbejder.

Vi ser frem til at løse dit næste byggeprojekt, uanset om du ”bare” skal have udskiftet eller rettet vinduer til. 

Vi udfører bl.a. følgende tømreropgaver:

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Skriv eller ring på 36 41 66 69, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement, brandbekæmpelse eller blot ønsker et godt gratis råd fra vores tømrer og snedkere! 

Mange års erfaring fra tømrer- og snedkerbranchen

Vi har mange års erfaring med alt der hører sig til tømrer- og snedkerfaget. Vi har især beskæftiget os med opsætning af nyt tag samt renovering af tage, men derudover tilbyder vi også udskiftning af døre og vinduer og har en lang række producenter med et stor udvalg af vinduer og døre, der kun leverer de bedste materialer. 

Vi løser enhver tørmer- og snedkeropgave

Vores mange års erfaring med træarbejde som tømrer og snedker, gør, at vi kan være behjælpelige med enhver opgave, samt vejlede og rådgive dig til den løsning, der passer bedst i netop din situation. Vores tømrer og snedkere kender fordelene og ulemperne for de mange træsorter, og kan derfor hjælpe dig til at vælge den rigtige løsning. 

Få et uforpligtende tilbud af ​B.N. Tagservice