Renovering af kvist i Roskilde, Glostrup, Hvidovre og omegn

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag – Ring nu

Kviste af høj kvalitet

Hos B.N. Tagservice ApS tilbyder vi kviste af høj kvalitet til dig, der sætter pris på rigtig godt håndværk. Har du en kvist i huset, der trænger til grundig renovering, eller skal der bygges en helt ny til et nyt hus, er vi klar med kviste fremstillet af særdeles gode materialer, der er holdbare, modstandsdygtige og solide.

Vi har mange års erfaring med at skræddersy kviste til særlige behov, da vi er specialister i at se, hvad der fungerer til det enkelte hus, men også med afsæt i dine unikke ønsker og behov. Vi sætter en ære i at lave et perfekt stykke håndværk, da vi er fagligt stolte håndværkere, der arbejder med stor integritet og passion for vores fag.

Vi fremstiller det hele selv

Når du køber kviste til dit tag hos os, investerer du i egenproducerede kviste, der tilpasses til dit tag – uanset om det har hældning eller er fladt. Vi fremstiller i træ, der er beklædt med zink samt eternit.

Overvejer du at få renoveret dit tag, kan vi tilbyde at lave din kvist i samme ombæring.

Vi udfører det håndværksmæssigt korrekt, da vi er eksperter i dette grundet vores mangeårige erfaring. Det kræver viden, præcision og ikke mindst kompetencer at gøre det efter bogen, hvilket vi gerne gør for dig, således at du får et flot resultat, der pryder huset.

Få kyndig rådgivning om kviste af en professionel fagmand – Ring i dag

Vi er vi altid klar til at give en faglig vurdering af hvilken løsning, vi mener, er bedst for dig. Vi kan rådgive om alt fra materialer til selve udformningen og konstruktionen på kvisten. Har du allerede en kvist, du ønsker renoveret, kan det ofte bedre betale sig at få lavet en helt ny sammen med et nyt tag. Disse har det med at følges meget godt ad, hvad angår slid.

Har du en opgave til os i forbindelse med kviste, vil vi meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på en løsning til din bolig. Kontakt os på telefon 28 90 20 79 eller ved at skrive i formularen.

Få et uforpligtende tilbud af ​B.N. Tagservice