Tagreparation i Roskilde, Glostrup, Hvidovre og omegn

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud på tagreparation i dag

Tagreparation i høj kvalitet​

Hos B.N. Tagservice i Valby i København nær Rødovre er vi specialister i tagrenovering, tagreparation og andet tagarbejde. Vi sender gerne en af vores tagspecialister ud på et gratis tageftersyn. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på reparationen af taget eller andet tagarbejde.

Med en tagreparation gennem os får du desuden:

  • Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  • Råd og vejledning under reparationsarbejdet
  • Levering til tiden og til den aftalte pris
  • Alt fra tagreparation til tagdækning
  • Vi er medlem af Byg Garanti
  • Gratis tagtjek

Reparation af tag udføres med faglig stolthed

​Vi har over 20 års erfaring inden for tagbranchen. Derfor har vi opnået en stor og bred erfaring med alle former for tagarbejde, lige fra tagreparation til tagdækning, og det kan være en udskiftning af tagbelægningen eller en helt ny tagkonstruktion.

Vi udfører blandt andet reparationen af ødelagte tagsten ved ryg og grater, og vi renoverer også kviste. Ofte er det billigere og kan bedre svare sig med en reparation frem for at få et nyt tag. Samtidig vil taget holde i meget længere tid. Vi giver naturligvis al den nødvendige rådgivning.

Vi vil kendes på det gode håndværk. Derfor er den faglige stolthed i højsædet hos os, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagreparation eller andet tagarbejde. Du kan ringe på telefon 28 90 20 79  eller ved at sende en besked i formularen.

Få et uforpligtende tilbud af ​B.N. Tagservice