Opsætning og eftersyn af tagrender i Roskilde, Glostrup, Hvidovre og omegn

Vi både reparerer den eksisterende eller skifter til ny tagrende – Ring i dag

Trænger tagrenden til en udskiftning?

Tagrenden er en vigtig del af dit hus. Mange skader på mur og træværk opstår i forbindelse med dårlig vedligeholdelse eller utætheder i tagrenden. Tagrender bør efterses to gange årligt, forår og efterår. Det er noget B.N. Tagservice ApS gør og tilbyder i hele Storkøbenhavn, heriblandt Frederiksberg, København, Rødovre, Valby, Hvidovre og Virum.​

Skal du have nye tagrender eller renoveret den eksisterende?

Vi giver gerne råd og vejledning i renovering af eksisterende- og opsætning af nye tagrender. Vi har mange års erfaring med renovering samt opsætning af nye tagrender i Storkøbenhavn.

Skal du også have udskiftet dit tag?

Hvilken tagrende skal du vælge?

Vores tagrender fås i tre forskellige materialer: Plast, zink og stål, som tilsammen sikrer dig det bredeste udvalg af tagrender på det danske marked, der passer til dig og din bolig.

Plasttagrender
Plasttagrenden er med sit tidsløse design stadig en populær tagrendeløsning. Den holder længe og bevarer det flotte udseende år efter år.​

Zinktagrenden
Zinktagrenden er den originale tagrende, der sender signal om kvalitet og æstetik. Den er modstandsdygtig over for det danske vejr, og patinerer på en smuk og elegant måde.

Ståltagrender
Ståltagrende er produceret i galvaniseret kvalitetsstål, der modstår byger, blæst, kulde og sne og bevarer det oprindelige udseende år efter år.

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud, enten ved at sende os en besked i formularen eller ved at ringe på telefon 28 90 20 79.

Få et uforpligtende tilbud af ​B.N. Tagservice