Nyt tag og tagrenovering i Roskilde, Glostrup, Hvidovre og omegn

B.N. Tagservice ApS har mere end 20 års erfaring i tage – ring i dag

Nyt tag eller tagrenovering​?

Der kan være mange grunde til at lægge nyt tag eller få foretaget en tagrenovering. Det kan foreksempel være at dit gamle tag er utæt, nedslidt, fyldt med alskens halvfærdige reparationer eller måske er det bare ikke særligt kønt. 

Skal vi stå for dit næste nye tag eller tagrenoveringsprojekt?

B.N. Tagservice ApS samarbejder med nogle af Europas største producenter, indenfor tagsten- og bygningsmaterialer, så kvaliteten er i høj klasse.

Det gør at vi har pålagt nye tage samt udført tagrenovering i blandt andet Valby, København, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

Få et gratis tagtjek i dag

Vi tilbyder dig at få et gratis tagtjek, og giver dig oveni dette et uforpligtende tilbud til den tagløsning, der vil passe dig. Ring til os på telefon 28 90 20 79 eller send os en besked i formularen.

Læs mere om valg af tag hér.

Nyt tag - ​B.N. Tagservice - - Nyt tag og tagrenovering
Nyt tag - ​B.N. Tagservice - - Nyt tag og tagrenovering

Et nyt tag giver dig besparelser

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er både dyrt og besværligt at lægge nyt tag, men heldigvis er det at lægge nyt tag, noget som de fleste boligejere kun kommer til at gøre en gang i deres liv. Desuden ender det ofte med at det nye tag ikke bliver så dyrt igen, når du regner de fremtidige besparelser med i prisen. Et nyt tag vil ofte kunne mindske dit varmeforbrug og behovet for vedligeholdelse. Derfor er det også vigtigt, at finde det rigtige firma til opgaven

Hvorfor vælge tagrenovering fremfor nyt?

Vi er specialister inden for tagbranchen, og udfører tagrenovering samt pålægning af alle nye skifertagslags tagtyper i bl.a. Rødovre, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn, og med vores store erfaring kan vi tilbyde råd og vejledning med den rigtige tagløsning.

Ved en tagrenovering opnås der en bedre isolering, du bliver beskyttet mod vandskader samt generel slitage. Du får derved færre udgifter når du skal vedligeholde dit tag. Derudover får du ved en tagrenovering mulighed for bedre at udnytte tagetagen, da vi med en specialforsegling tætner både små og store sprækker.​

Vi tilbyder følgende inden for tagarbejde:

Få et uforpligtende tilbud af ​B.N. Tagservice