Tagreparation i Roskilde, Køge og hele København

Giv os et kald for et uforpligtende tilbud på tagreparation i dag

Vi bliver løbende efteruddannet og holder os opdateret på de nyeste regler!

Vi er medlem af Byg Garanti - dækker op til 150.000 kr. ved fejl og mangler

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til fornuftige priser!

Tagreparation i høj kvalitet​

Hos B.N. Tagservice ApS i Valby i København nær Rødovre er vi specialister i tagrenovering, tagreparation og andet tagarbejde. Vi sender gerne en af vores tagspecialister ud på et gratis tageftersyn. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på reparationen af taget eller andet tagarbejde.

Med en tagreparation gennem os får du desuden:

  • Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  • Råd og vejledning under reparationsarbejdet
  • Levering til tiden og til den aftalte pris
  • Alt fra tagreparation til tagdækning
  • Vi er medlem af Byg Garanti
  • Gratis tagtjek

Reparation af tag udføres med faglig stolthed

​Vi har over 20 års erfaring inden for tagbranchen. Derfor har vi opnået en stor og bred erfaring med alle former for tagarbejde, lige fra tagreparation til tagdækning, og det kan være en udskiftning af tagbelægningen eller en helt ny tagkonstruktion.

Vi udfører blandt andet reparationen af ødelagte tagsten ved ryg og grater, og vi renoverer også kviste. Ofte er det billigere og kan bedre svare sig med en reparation frem for at få et nyt tag. Samtidig vil taget holde i meget længere tid. Vi giver naturligvis al den nødvendige rådgivning.

Vi vil kendes på det gode håndværk. Derfor er den faglige stolthed i højsædet hos os, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på tagreparation eller andet tagarbejde. Du kan ringe på telefon 36 41 66 69 eller ved at sende en besked i formularen.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tagkonstruktioner

Vi er specialister i tagservice, og vi benytter os bl.a. af en ny og mere effektiv form for opretning af skæve tagflader.​ 

Læs mere ❯

Vinduer og døre

Vi leverer og monterer døre og vinduer fra Danmarks førende fabrikanter. Vi hjælper ligeledes med råd og vejledning ifm. med valg af disse.

Læs mere ❯

Tagarbejde i Hvidovre Rødovre og resten af Storkøbenhavn

Tagarbejde

Vi giver gerne råd og vejledning, når det drejer sig om tagservice, såsom renovering, eller nye tage. Ønsker du en fagmands ekspertice, er det os du skal kontakte.​ 

Læs mere ❯