Hvilket tag skal du vælge?

B.N. Tagservice ApS giver dig en oversigt over dine valgmuligheder - læs med hér på siden..

Vi bliver løbende efteruddannet og holder os opdateret på de nyeste regler!

Vi er medlem af Byg Garanti - dækker op til 150.000 kr. ved fejl og mangler

Vi udfører altid kvalitetsarbejde til fornuftige priser!

Valg af tag

​B.N. Tagservice ApS har mere end 20 års erfaring i tagarbejde. Så når du står og skal vælge hvilket tag, du skal vælge, kan vi være behjælpelige i processen.

Læs mere om følgende tage:

Vi giver dig en oversigt over dine valgmuligheder, og vi står også gerne til rådighed over telefon , hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 36 41 66 69 eller ved at skrive os en besked i formularen.

Betontagsten er en stærk tagløsning

Betontagsten er en stærk tagløsning, der kan modstå det danske vejrs luner - og det er et smukt tag. Derfor er betontagsten meget populært og vi har stor erfaring med opsætning af dette i flere dele af Storkøbenhavn. Betontagsten er gennemfarvede og fås i mange smukke naturfarver, enkelte er også overfladebehandlede.

Betontegsten egner sig både til nye og gamle tage​

Betontagsten fremstilles af en blanding af cement, sand, flyveaske, vand og farvestof. Fremstillingsmetoden af betontagsten gør dem meget præcise, hvilket er en fordel med hensyn til lægning og tæthed. Den klassiske bølgeform gør, at tagstenene egner sig godt til både gamle og nye huse. 

​Betontagsten fås i mange farveBetontagsten fås i mange forskellige farver fra de forskellige leverandører, normalt i sort og diverse grå, røde, gule og jordfarvede nuancer. Ser du på den rene materialepris, er betontagsten noget billigere end tegl. 

Specialist i eternitage

Når du vælger os som din tagspecialist, får du det bedste tag, med de gældende garantier på pålægning og produkter, hvad enten det gælder bølgeeternit, eternittage eller fibercement tagprodukter.

Grå 

Mokka 

Sort 

Antracit 

Rødbrun 

Ubehandlet 

Teglrød 

Eternit® B5 bølgeplade​​ 

Eternit® B7 bølgeplade​ 

Eternit® B9 bølgeplade 

Eternit® B6 bølgeplade​​ 

Valg af eternitag

Når du vælger nyt eternit til dit tag, er det også vigtigt, at du vælger rigtigt. Med tagprodukter i miljøvenligt fibercement får du løsninger, der klæder din bolig.

Eternit skifer

​Skifer af eternit er lavet af fibercement og findes, ligesom naturskifer, i mange forskellige former og farver. Fordelen ved eternitskifer er at taget bevarer sit flotte udseende i mange år og kræver kun en smule vedligeholdelse.

​Eternit er glat i overfladen og har sjældent flere nuancer. Det fås i sort eller grå med to forskellige overflader; glat eller med struktur. De fleste vælger en glat overflade, da den bedst afviser alger og mos på taget.

​Hos os finder du alle typer skifer. Vi sørger for korrekt montering og vejleder gerne i vedligeholdelse af taget. 

​Natur skifer

Naturskifer er en stenart, hvis vigtigste kendetegn er dens ”kløvelighed”, dvs. at den altid deler sig lige ned igennem lagene, når den flækkes. Denne unikke egenskab har siden 1800-tallet gjort skifer meget anvendelig som tagdækningsmateriale. 

​Efter en periode med begrænset brug af naturskifer er det siden starten af 1980’erne igen blevet et af de foretrukne materialer. Naturskifer bliver i dag brugt som et mere eksklusivt tagdækningsmateriale.

Naturskifer findes i mange forskellige nuancer og varianter. Typisk bliver der valgt skifer i blå eller sort, som er mest neutralt.​​​

Skifertage giver dit tag et smukt og stilfuldt udtryk.

Vi hjælper dig med at finde det rette valg af materiale til dit skifertag.

Decra, Icopal og tagpap

Vi har været med fra starten, og var en af de første decra tageksperter.

Kvalitet der holder

Decra pladerne er bygget op omkring en stærk stålkerne som sikrer en høj kvalitet, en lang levetid og en farveægthed der ikke kendes fra andre tagmaterialer. Decra har været produceret i Danmark i mere end 25 år, og vi har derfor en unik, årelang erfaring.​​

Et let tag med hurtig og enkel oplægning

Decra pladerne er robuste og stærke, men samtidig vejer de næsten ingenting og kan ofte lægges direkte oven på f.eks de gamle bølgetagplader. Det sparer besværet med nedrivning og bortskaffelse af det gamle tag. Nemmere bliver det ikke.

Lyddæmpende tagplader

På mange tagtyper kan et haglvejr nærmest lyde som en trommesolo.

Decra har unikke lyddæmpningsegenskaber der sikrer et flot tag, der også kan nydes indendørs.

​30 års produktgaranti

De mange fordele og de mange års gode erfaringer med Decra betyder, at Icopal er bevidst om produktets kvalitet.

Derfor tilbyder vi den bedste garanti på markedet nemlig en 30 års produktgaranti på alle vores Decra produkter.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tagkonstruktioner

Vi er specialister i tagservice, og vi benytter os bl.a. af en ny og mere effektiv form for opretning af skæve tagflader.​ 

Læs mere ❯

Vinduer og døre

Vi leverer og monterer døre og vinduer fra Danmarks førende fabrikanter. Vi hjælper ligeledes med råd og vejledning ifm. med valg af disse.

Læs mere ❯

Tagarbejde i Hvidovre Rødovre og resten af Storkøbenhavn

Tagarbejde

Vi giver gerne råd og vejledning, når det drejer sig om tagservice, såsom renovering, eller nye tage. Ønsker du en fagmands ekspertice, er det os du skal kontakte.​ 

Læs mere ❯